Onze tweede locatie

Eindelijk mogen wij het naar buiten kenbaar maken dat we een tweede locatie hebben geopend in de 'Basic Fit' te Oldenzaal.
Sinds afgelopen week zijn we officieel begonnen op onze nieuwe locatie. We krijgen al erg leuke complimenten van tevreden cliënten en dat geeft ons nog meer energie om ook van deze nieuwe locatie en succes te maken. Natuurlijk is het nog wel even wennen, maar dat gaat beslist goedkomen!

Wat betekent deze nieuwe locatie voor u?

Met name de klachten waarbij wij vinden dat oefentherapie de basis vormt zal mooi aansluiten op onze nieuwe locatie. Vanwege de grote ruimte en goede faciliteiten (fitness apparaten, gewichten e.d.) die Basic-Fit ons te bieden heeft kunnen wij de oefentherapie perfect laten aansluiten bij de behoefte van de cliënt. We kunnen sporters langer begeleiden in samenwerking met een personal trainer. Zo wordt de cliënt begeleid van blessure/fysiek ongemak tot het behalen van haar/zijn sportieve doel. Mocht u hierin interesse hebben dan kunnen wij in overleg met u, ook de personal trainers inlichten over uw klachten. Er is dan een mogelijkheid om in samenwerking met de personal trainer een trainingsplan voor u op te stellen. 

Verder zal de fysiotherapie ook aanwezig zijn tijdens uw training in de Basic- Fit. Dit betekent dat als u vragen heeft tijdens het trainen over bepaalde oefeningen/toestellen wij u ook hierbij kunnen helpen en u ons altijd mag aanspreken. We vinden preventie namelijk ook erg belangrijk.

De toekomst

Waar wij naar streven is dat onze cliënten ons niet alleen benaderen tijdens het behandelproces maar dat men ook weet dat onze kennis en kunde beschikbaar is voor iedereen daarbuiten. Ons streven is dan ook dat we Oldenzaal weer een stukje blessure vrij krijgen. Dus bent u aan het trainen in de sportschool en denkt u ''Doe ik dit eigenlijk wel goed?''. Trek ons dan gewoon aan de jas en wij zullen u op weg helpen.

Daarnaast zou het erg leuk zijn als we samen aan een mooie community kunnen bouwen in de Basic-Fit waarbij wij elkaar goed leren kennen. We hopen dan ook dat de Basic-Fit Oldenzaal in samenwerking met MFO en HELD personal training een mooie plek wordt waar men weet dat ze in goede handen zijn.

Dus! Wij hopen u snel te zien op onze TWEEDE locatie!

 

Met vriendelijke groeten,

Jullie MFO team.