Schouder Netwerk Twente

Schouder Netwerk Twente


Heeft u schouderklachten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons zijn vier fysiotherapeuten aangesloten bij het 'Schouder Netwerk Twente'. Dit betekent dat wij binnen Fysiotherapie Oldenzaal veel kennis en expertise in huis hebben wat betreft de laatste ontwikkelingen betreffende schouderherstel en revalidatie.


Schouder Netwerk Twente bestaat uit een selecte groep fysiotherapeuten die extra geschoold zijn in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten.

Na het volgen van een cursus, die dieper op de anatomie, biomechanica en aandoeningen van de schouder in gaat, is er een verplichte tweejaarlijkse bijscholing.

Hier worden de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van diagnostiek en behandeling van schouderklachten besproken, zodat de behandeling zoveel mogelijk "State of the Art" is en u verzekerd bent van de beste interventies.

Er zijn, in samenwerking met schouder orthopeden, behandelprotocollen ontwikkeld voor meerdere postoperatieve nabehandelingen, zodat er sprake is van een verantwoorde en duidelijk omschreven trainingsopbouw en behandeling.

Er is rechtstreeks contact mogelijk met orthopeden en met fysiotherapeuten in de verwijzende ziekenhuizen, hetgeen eventueel overleg vergemakkelijkt.

 

Zoekt u meer informatie over het Schouder Netwerk Twente? Klik hier.

 

Benieuwd hoe onze therapeuten u kunnen helpen?

Maak een afspraak

Onze therapeuten die aangesloten zijn bij Schouder Netwerk Twente:

Karin

Hidding

Eric

Melchert

Matthijs

Snijders

Raymond

Westhoff